Selecciona el teu idioma:

Els espais
del Mas de Can Riera

El bosc

Si voleu que el vostre casament sigui una gran festa enmig d'alzines centenàries, l'espai i la llum del bosc del Mas de Can Riera us enamorarà des del primer moment. Un espai molt especial i màgic on podreu organitzar la cerimònia civil enmig del bosc sense sortir del Mas de Can Riera.

Un espai únic, natura en estat pur per un casament al bosc que segur que mai oblidareu.

Els que preferiu fer la cerimònia civil del vostre casament al nostre jardí també podreu gaudir de la llum i la màgia del bosc durant el reportatge de casament.

El bosc
El jardí

El jardí

El majestuós jardí de gespa amb avets és l'escenari ideal per la cerimònia civil amb un bonic camí cap a l'altar. Un espai ampli i amb molta llum que connecta directament amb el gran saló Montserrat i tots els racons del Mas. El punt de partida de la festa del vostre casament comença al nostre bonic jardí.

El pati de l'era

La festa del vostre casament en plena natura segueix al Pati de l'Era del Mas de Can Riera, un preciós espai exterior decorat amb garlandes de llums. Ideal per celebrar l'aperitiu de casament o banquets d'estiu a la fresca.

L'entrada dels nuvis pel gran portal és un dels moments més especials dels casaments al Mas de Can Riera. Juntament amb la música en viu, foodtrucks, els nostres bufets i aperitius amb la barra de begudes són els encarregats de portar el bon rotllo al Pati de l'Era.

El pati de l'era
La Carpa del Mas de Can Riera

La carpa

Seguint el recorregut del vostre casament exterior al Mas de Can Riera arribem a la carpa, que serà l'escenari del moment que vosaltres escolliu. La podeu convertir en un banquet o aperitiu de casament d'estiu a l'aire lliure o simplement la reservem com un Pla B genial en cas de pluja.

Saló Montserrat

Al gran Saló Montserrat gaudireu del gran festival gastronòmic dels casaments del Mas de Can Riera. Amb la cortina de llums i envoltats de grans finestrals amb vistes al jardí, seguireu gaudint de l'essència del Mas fins que el cos aguanti, ja que la música i el bon rotllo segueixen després del banquet de casament fins que vosaltres i els vostres convidats tingueu marxa per seguir amb la festa.

Saló Montserrat
Sala de la núvia

Sala de la núvia

Què millor que poder ser els primers en arribar el dia del vostre casament i preparar amb tranquil·litat tots els detalls de perruqueria, maquillatge i vestuari des del Mas de Can Riera. Una sala amb un encant molt especial amb molta llum natural i vistes a quasi tot el Mas! I el més especial de tot és que hi podràs convidar a venir els teus familiars més propers, els pares, germans i millors amics just abans que comenci la gran festa del casament.

Segueix-nos a instagram

@mascanriera